Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Therese Olsson - 22 juni 2009 22:05

Åkte till hästarna vid sju ikväll och hade bara tänkt ta en liten runda i skogen för Katrin frågade om vi skulle bada... men det blev kondition träning i stället! Kul men jobbigt:) Får se vem som har mest träningsvärk imorgon, Roxette eller jag?!

När jag skulle hämta hästarna som givetvis va längst ner i hagen stod Zara och Tekkla i vattnet... dom lekte mest med den!

Zara stod och sparkade i det så att skvätte på både mej och Roxette som stod på torra land. Tekkla stoppade näsan i blöt, men kul hade dom iaf!

Roxette är för fin (eller för gamal) för sånt trams;)


Tog med mej Roxxan upp och började borsta av henne plockade väl ca 20 fästingar som satt sig under natten, verka vara ett bra år för dom!

Hemma på vägen va det endast lite mygg som va lite sugna på blod.

Men upp i skogen var det ca 15500354650323531,20 flugor!!!!!

Jag hatar dom djuren eller kryp eller vad dom nu tillhör!

Dom fyller verkligen ingen funktion, bara klia massor på Roxette som får panik så fort hon känner att en fluga är på henne.

Är inte lätt att vifta bort alla flugor när det kommer nya på en gång!


Kom på att jag kanske skulle fjolla till att i morgon när jag rider, i stället för att allt MÅSTE matcha som vanligt kankse jag skulle bryta av med min rosa flugsmällare...

Då kan jag även använda det som spö!

Man kan säga att jag slår två flugor i en smäll!!

HAHA, åh vad fiffig jag är!!


Allt gick jätte bra idag ockås, mycket mjuk och fin, fick något förböjd i sidorna när jag gjorde skänkelvikningar men blev stadigare under rittens gång!

Imorgon ska hon får nya dojjor jag ska ska klippa mej, hoppas att jag hinner rida efter, det är säkert fullt med massor av inseker ute så dags men en ´knall rosa flugsmällare har jag hört att dom inte gillar!

Upp till bevis...

Ovido - Quiz & Flashcards