Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Therese Olsson - 21 juni 2009 23:56

Var ute och red efetr att Roxette fått sitt paket med sitt nya fina kandra träns+ bett!!!

Ville inte hålla för mycket i pelhammet utan lät mest dom tyglarna bara vara, men eftersom´jag inte vill komma oförberedd till Falstebo så samlade jag ihop henne med alla tyglarna och oj vilken Briar jag satt på!!!:)


Vi travade och travare och travade ännu mer sen kom vi till en mjuk grusväg och jag släpte lite lite på pelhammet och fortsatte i ännu lite mer trav.

Då hände det....

Jag fick nästan be Roxette ta upp huvudet!!

Varje träning varje ridpass är det alltid ett tjat om att jag vill ha henne läger och hon svarade direkt på det idag, men i stället för att be henne komma upp och riskera att jag aldrig mer få känna på det lät jag henne gå kvar där nere i tarven och gjorde lite tempoväxlingar, det är ju väldigt ra styrketräning att hon går där nere hon som behöver stärka ryggen!


Tack Roxette, nu känner jag mej inte super nervös till Falstebo;)


Nästa träning på hemmaplan är den 5-,e Juli, och jag get att jag sa att jag inte skulle träna i juni men jag vet inte om jag våga börja träna i juli heller!

Är rädd att både Roxette och jag kommer ner i den där deppiga fasen vi va inne i, men samtidigt tänker jag steget längre att det är ju nu jag ska träna när jag änså vet att hon går bra så blir jag luet tveksam!!

Det kan ju förändras så snabbt, är det något som inte går som jag vill.. blir jag så frustrerad allt måste alltid vara perfekt!!!


Men ska fundera över natten hur jag ska göra..

Chansa eller inte?!?


Ps: Måste bara lägga in denna bilden igen, jag älskar den så.., och saknar tiden när hon var så lite nu blir hon bara kaxigare och kaxigare den litte räven...

Min mobil och ju efterbliven måste vara två för att lägga över bilder från dn till datan så nästa gång storebror är här får han hjälpa mej.

Tekkla är inte ens lite lik Roxette för 18 år sedan.. bara samma humör;)

Love er!!!



Av Therese Olsson - 21 juni 2009 12:03

Grattis Roxette som fyller 18 år idag!!!

Jag hoppas att hon inte tror att hon kommer få göra som hon vill nu bara för hon fyller 18;)

Nu ska jag upp till hästarna, Roxette ska få sitt paket... ett kandar träns:)

Hon blir säkert jätte lycklig, men hon ska få en godis påse också....

Ovido - Quiz & Flashcards